Ravestein & Zwart traint & coacht bedrijven en medewerkers die hun redactionele vaardigheden willen vergroten. Ook maken we mensen wegwijs in online communicatie en sociale media.

Trainingen heldere en begrijpelijke taal

Veel professionals zien er als een berg tegenop om een tekst te schrijven. Beleidsnota, website of offerte: Ravestein & Zwart kent de valkuilen en mogelijkheden bij het schrijven van een tekst. Bij onze trainingen, individueel en in groepsverband, staat uw specifieke vraag centraal. In alle gevallen bieden we professionals handvatten voor heldere en begrijpelijke taal.

Schrijven voor tenders en offertes

Wie inschrijft op een tender, pitch of aanbesteding weet dat elk woord telt. Maar hoe schrijf je overzichtelijke en overtuigende tenders en offertes? Hoe maak je duidelijk dat jij de beste partij bent? Ravestein & Zwart weet wat er bij zo’n proces komt kijken. Van aanpak en inhoudelijke finetuning tot de lay-out en het geven van een presentatie. Graag delen wij deze kennis in een kleinschalige, interactieve setting.

Trainingen sociale media

Hoe kan ik sociale media in mijn voordeel gebruiken? Hoe zet ik Linkedin succesvol in? En hoe schrijf ik een goede blog? Het komt allemaal aan bod in onze trainingen sociale media. Wij hebben veel ervaring met sociale media. We weten wat de toegevoegde waarde is, maar kennen ook de valkuilen. Graag delen wij deze kennis in een kleinschalige, interactieve setting. 

Loopbaanoriëntatie

Wil je je oriënteren op het vak van redacteur/tekstschrijver? En dit combineren met een opleiding in die richting? Bij ons kun je een individueel coachingtraject volgen dat je combineert met een oriënterende stage. Hierin leer je alle kneepjes van het vak. Meer weten? Neem contact op met Ellen klein Breukink.


Portfolio

RabobankLogo socmedond_1 Poelmann-van-den-Broek ffp
Helder schrijven
bij de Rabobank
Sociale media
in het onderwijs
Linkedin voor
advocaten
Bedrijfsbloggen voor
financieel planners