Ravestein & Zwart biedt klanten kwaliteit, continuïteit en volume. Bij ons werken professionals met een passie voor het geschreven woord. Maar ook medewerkers die bedreven zijn in community management, social media en training & coaching. We zijn nieuwsgierig, kritisch en coöperatief en gaan doortastend en resultaatgericht te werk. Past dit bij jouw kwaliteiten en ambities (en deins je niet terug voor luchtige lunchgesprekken, maandelijkse bedrijfsborrels en af en toe een potje pingpongen), dan ben je voor ons een interessante kandidaat.

Vacatures
We hebben op dit moment geen vacatures.

Stages
Met enige regelmaat formuleren we stageprojecten waar studenten op kunnen reageren. We hebben op dit moment geen stageprojecten.

Dag meelopen
Werken we graag aan mee, op voorwaarde dat het écht iets toevoegt aan jouw opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Stuur ons een voorstel waarin je dit duidelijk maakt, dan laten wij weten of er plaats is. Waarschuwing vooraf: we houden niet van vrijblijvendheid; je krijgt altijd opdracht om iets (bijvoorbeeld een blog) op te leveren.

Bijbaan zoekt schrijftalent
Schrijfambities? En op zoek naar een bijbaan die daar - naast je studie - aan bijdraagt? R&Z heeft in de loop der jaren heel wat studenten (universitair en hbo) geholpen bij hun eerste schreden op het gebied van redactiewerk. Bij R&Z werk je als oproepkracht mee aan tal van redactionele producties en krijg je gerichte feedback. Zo doe je ervaring op en werk je meteen aan je portfolio. Denk jij dat jouw woorden ons verder brengen? Stuur je motivatie en cv aan Jasmijn Bovendeert; zij  neemt zo snel mogelijk contact met je op.