Auteur worden

U bent expert op uw vakgebied? U wilt al uw kennis, ideeën en ervaringen samenballen in een kloek boek? U broedt op een uitgave die recht doet aan uw thought leadership, een boek dat wellicht ook uw professionele legacy is? Dan is R&Z Boeken voor u een interessante partij. We kunnen met u meedenken en mee oplopen bij het schrijven van uw boek. Heeft u alleen een eerste idee of is er al basiskopij? Of ligt er wellicht zelfs al een volledig manuscript?

Werken met ervaren schrijvers en redacteuren

Als de klik er is en als de inhoud een boek waard is maken we graag samen met u de reis van manuscript naar boek (Classic), van basiskopij naar boek (Premium) of van eerste idee naar boek (Ideaal). Daarbij kunnen wij als boekenuitgever terugvallen op de ervaren schrijvers en redacteuren van het gerenommeerde R&Z Content Makers. Dit Nijmeegse contentbureau weet als geen ander hoe je een verhaal vertelt en hoe je kennis begrijpelijk maakt.

Doordacht, goed geschreven, overal verkrijgbaar

Het eindresultaat is altijd een doordacht, goed geschreven en professioneel vormgegeven boek. Het boek heeft een ISBN-nummer en is overal verkrijgbaar, in onze webshop, in de reguliere boekhandels en in online winkels zoals bol.com. R&Z Boeken draagt uiteraard ook zorg  voor de marketing bij de lancering van het boek.

Positie krijgen als thought leader

Ons belangrijkste doel is dat u trots bent op het boek en dat het u professioneel sterker maakt omdat het de juiste mensen bereikt. Een boek is voor een expert nog steeds het beste visitekaartje wat er bestaat. U scherpt met het schrijven van een boek niet alleen de eigen geest, u werkt ook direct aan uw reputatie. U krijgt autoriteit als thought leader in uw domein en boort nieuwe netwerken aan, met alle mogelijke professionele en commerciële voordelen van dien.

Interesse in het schrijven van een expertboek?

Meer weten over de mogelijkheden om een expertboek te maken en te laten uitgeven? Stuur ons een mail of bel (024) 38 22 789.