Over R&Z Content Makers

R&Z Content Makers (aka Ravestein & Zwart) is dé redactionele dienstverlener voor organisaties die inhoudelijk de toon willen zetten. Het Nijmeegse bureau, opgericht in 1995, bedenkt en maakt content voor organisaties en professionals die – letterlijk en figuurlijk – iets te vertellen hebben in hun domein en hun vakgebied. We laten experts schitteren, op allerlei manieren. Via interviews, blogs, white papers, visiestukken en presentaties, maar ook via webinars, podcasts en de redactie van bids bij aanbestedingen.

Boeken maken, als unieke contentvorm

Soms is het moment daar om alle ervaringen en alle kennis samen te ballen tot die ene unieke contentvorm die alleen maar meer allure krijgt: een professioneel vormgegeven en goed geredigeerd boek. Een boek dat recht doet aan iemands brede expertise. Waar er in een blog, paper of podcast soms te weinig ruimte is om echt de diepte in te gaan, biedt een boek meer mogelijkheden om dwarsverbanden te leggen, om te divergeren. Met R&Z Boeken beschikken we over een uitgeefhuis dat zorgdraagt voor het hele boekproces, van eerste idee tot en met marketing en verkoop. Op onderdelen kunnen we als dat nodig is terugvallen op ervaren schrijvers en redacteuren van R&Z Content Makers.

“Een boek is voor een expert nog steeds het beste visitekaartje dat er bestaat. Je scherpt met het schrijven van een boek niet alleen de eigen geest, je werkt als het de juiste mensen bereikt ook direct aan je reputatie.”
René Ravestein, uitgever

Meer informatie

Meer weten over R&Z Content Makers? Neem contact met ons op via: info@ravestein-zwart.nl. Of klik hier voor meer informatie.