Boeken: experts over ontwikkeling stad & regio

Mede dankzij uitgeefzusje R&Z boeken kan R&Z thought leaders helpen om hun kennis en ideeën om te zetten naar een professioneel geredigeerd en vormgegeven boek. We hebben de afgelopen jaren boeken uitgebracht van experts op het gebied van stedelijke en regionale ontwikkeling zoals Gerard Marlet, Coen Teulings en Cor Wijn.

Cultuurbeleid en -management

Voorbeeld van zo’n uitgave is de De culturele stad. In het boek beschrijft adviseur en interimmanager Cor Wijn hoe beleidsmakers gericht kunnen sleutelen aan het ‘cultureler’ maken van hun stad. Hoe kom je tot een pluriform cultuuraanbod? Hoe schep je voorwaarden voor goed productieklimaat? En hoe benut je het eigen cultureel erfgoed als inspiratiebron? De uitgave kreeg lovende recensies uit het cultuurveld. Eind 2018 verscheen het nieuwe boek van Cor Wijn: De essentie van cultuurbeleid en -management.

Ook uw eigen boek uitgeven?

R&Z verzorgde de redactie en productie van beide boeken. De exploitatie en het fulfillment is in handen van R&Z Boeken. Er zijn meerdere uitgeeftrajecten mogelijk, afhankelijk van het vertrekpunt: een eerste idee, basiskopij of een volledig manuscript. Resultaat: een boek (eventueel e-book) waar je mee voor de dag kunt komen en dat overal verkrijgbaar is.

Meer weten?

Neem contact op met René Ravestein (06-53902966) of stuur hem een mailtje.