Aanbestedingen

Hulp nodig bij het schrijven van een aanbesteding?


R&Z kent de wereld van aanbestedingen. We schrijven onze eigen tenders en helpen klanten op weg naar een winnend bid. Kun jij ook hulp gebruiken bij het schrijven van een succesvolle aanbesteding? Onze gespecialiseerde bidschrijvers staan voor je klaar.

Het draait om kwaliteit
Hoewel prijs altijd een wegingsfactor blijft, vindt het echte gevecht bij aanbestedingen vaak plaats op het onderdeel kwaliteit. Bedrijven worden uitgedaagd om tot in detail uiteen te zetten hoe ze consistent en consequent kunnen voldoen aan de wensen van de (potentiële) klant. Op een beperkt aantal A4tjes. Onze bidspecialisten zorgen voor extra redactionele expertise om optimaal te scoren op het onderdeel kwaliteit. Dat doen we in de rol van (eind)redacteur, critical friend of trainer.

Proefsessie critical friend
Zit je midden in een aanbesteding en wil je toetsen of je goed op weg bent? Heb je eerdere aanbestedingen verloren en wil je weten waar dat aan ligt? Of ben je zoekende in hoe je een aanbestedingstraject slim inricht? Vraag een gratis critical friend proefsessie aan met één van onze bidspecialisten. Stuur een mail naar pvm@ravestein-zwart.nl met jouw contactgegevens en vermeld daarbij “Proefsessie” . Dan nemen wij contact met je op.

critical friend critical friend
critical friend
(Eind)redacteur (Eind)redacteur
(Eind)redacteur
Training bids schrijven Training bids schrijven
Training bids schrijven
Portfolio Portfolio
Portfolio

Als critical friend geven we feedback op de storyline en conceptteksten. Geeft de inschrijver antwoord op de vraag? Is het betoog consistent, zijn er inhoudelijke hiaten, zijn er onderdelen die nog vragen oproepen?

Ook denken we mee over de procesinrichting, de expertises die nodig zijn in het bidteam en een realistische planning voor de diverse reviewrondes.

Als (eind)redacteur slijpen we de teksten fijn. We kijken hierbij of de opbouw van het verhaal aantrekkelijk is, de teksten SMART zijn en de woorden optimaal aansluiten op de beoordelingscriteria.

 

 

Als trainer geven we workshops en maatwerktrainingen met tips & trick voor het schrijven van een succesvolle aanbesteding.

We ondersteunden aanbestedingstrajecten voor onder andere: