Expertboeken voor en door professionals

R&Z Boeken is uitgever van boeken voor de zakelijke markt. We werken voor experts die hun kennis, ideeën en ervaringen willen delen met andere professionals. In de vorm van een boek, een unieke contentvorm die past bij thought leaders en die alleen maar meer allure krijgt.

Boeken_Home
Expertboeken

Sinds 2007 geven we boeken uit van experts in vakgebieden als stedelijke & regionale ontwikkeling, innovatie, sociale zekerheid en onderwijs. Waaronder bekende titels als De aantrekkelijke stad, De culturele stad, Een typisch Nederlands beroep en MBO 50.

Boek bestellen
Auteurs_Home
Professionals

Het schrijven van een boek vergt een lange adem, veel geduld en volledige grip op de materie. Zaken die in onze tijd onder druk staan. Juist daarom krijgen boeken – waarbij iemand het hele verhaal in al zijn complexiteit vertelt – alleen maar extra allure. Wij helpen professionals deze uitdaging aan te gaan.

Auteur worden?
Laatste nieuws

Nieuw: Atlas voor gemeenten 2021

Nieuw: Atlas voor gemeenten 2021

De Atlas voor gemeenten 2021 is verschenen op woensdag 17 november en is beschikbaar in print, PDF en als (print)abonnement. De Atlas voor gemeenten 2021 vergelijkt de 50 grootste gemeenten van Nederland op meer dan 50 indicatoren en laat voor...

Lees verder