Expertboeken voor en door professionals

R&Z Boeken is uitgever van boeken voor de zakelijke markt. We werken voor experts die hun kennis, ideeën en ervaringen willen delen met andere professionals. In de vorm van een boek, een unieke contentvorm die past bij thought leaders en die alleen maar meer allure krijgt.

Boeken_Home
Expertboeken

Sinds 2007 geven we boeken uit van experts in vakgebieden als stedelijke & regionale ontwikkeling, innovatie, sociale zekerheid en onderwijs. Waaronder bekende titels als De aantrekkelijke stad, De culturele stad, Een typisch Nederlands beroep en MBO 50.

Boek bestellen
Auteurs_Home-2
Professionals

Het schrijven van een boek vergt een lange adem, veel geduld en volledige grip op de materie. Zaken die in onze tijd onder druk staan. Juist daarom krijgen boeken – waarbij iemand het hele verhaal in al zijn complexiteit vertelt – alleen maar extra allure. Wij helpen professionals deze uitdaging aan te gaan.

Auteur worden?
Laatste nieuws

Uitreiking nieuw boek: besturen doe je samen

Uitreiking nieuw boek: besturen doe je samen

Vandaag is de nieuwe uitgave ‘Besturen doe je samen: handreikingen voor goed samenspel in de gemeentelijke context’ verschenen. In het boek geven de auteurs Irma Woestenberg, Ben Kokx en Michel Wolters gemeenteraden, colleges en...

Lees verder