Expertboeken voor en door professionals

R&Z Boeken is uitgever van boeken voor de zakelijke markt. We werken voor experts die hun kennis, ideeën en ervaringen willen delen met andere professionals. In de vorm van een boek, een unieke contentvorm die past bij thought leaders en die alleen maar meer allure krijgt.

Hoem RZ Boeken juli 2022
Expertboeken

Sinds 2007 geven we boeken uit van experts in vakgebieden als stedelijke & regionale ontwikkeling, innovatie, sociale zekerheid en onderwijs. Waaronder bekende titels als De aantrekkelijke stad, De culturele stad, Een typisch Nederlands beroep en MBO 50.

Boek bestellen
Auteurs_Home-2
Professionals

Het schrijven van een boek vergt een lange adem, veel geduld en volledige grip op de materie. Zaken die in onze tijd onder druk staan. Juist daarom krijgen boeken – waarbij iemand het hele verhaal in al zijn complexiteit vertelt – alleen maar extra allure. Wij helpen professionals deze uitdaging aan te gaan.

Auteur worden?
Laatste nieuws

Nieuw: Atlas voor gemeenten 2022

Nieuw: Atlas voor gemeenten 2022

Op 22 juni is de Atlas voor gemeenten 2022 gepresenteerd in de Rode Hoed in Amsterdam. Thema dit jaar: wonen. De makers van de Atlas voor gemeenten 2022, Atlas Research, ontwikkelden een rekenmethode om de krapte op de regionale woningmarkt te...

Lees verder