Eilandenrijk: reisinformatie voor verzekeringsadviseur

Delta Lloyd ontdekte interessante verbanden tussen de levensstijl van zelfstandigen en de aan- of afwezigheid van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Deze inzichten wilde het graag delen met verzekeringsadviseurs. Maar dan wel graag met de juiste diepgang, visueel aansprekend én passend binnen de vaste zeilvaartthematiek van Delta Lloyd.

Visueel en inhoudelijk concept ineen

R&Z bedacht en maakte het Eilandenrijk van Zelfstandigheid en Levensstijlen, een visueel en inhoudelijk concept ineen. In dit fraaie paper stippelt de verzekeringsadviseur zelf zijn reis uit langs zes aansprekende eilanden die steeds een specifieke levensstijl verbeelden. Reisinformatie vooraf biedt nuttige achtergronden over marktontwikkelingen en verschillende typen zelfstandigen. En ieder eiland biedt praktische inzichten en mogelijkheden voor vergelijking met de eigen klantenportefeuille. Dé manier om de wind in de zeilen te krijgen!

Wilt u ook een sterk informatief concept?

Neem contact op met Roel van Dooren, (024) 38 22 773 of stuur hem een mail. Met zijn redactionele expertise en materiekennis op het gebied van sociale zekerheid, HR & arbo staat Roel garant voor ijzersterke informatieve concepten.