Campagne: Ouderengeneeskunde

Onbekend maakt onbemind: relatief weinig artsen kiezen na hun studie geneeskunde voor een toekomst als specialist ouderengeneeskunde. De Samenwerkende Opleidingen tot Specialist Ouderengeneeskunde Nederland (SOON) wilden een campagne om het vakgebied positief onder de aandacht te brengen.

Enthousiaste ambassadeurs

R&Z bedacht een contentgedreven ambassadeurscampagne waarbij artsen uit het werkveld –  specialisten ouderengeneeskunde en aiossen – vertellen over hun werk, opleiding en loopbaankeuzes. Wij helpen een groep enthousiaste  ambassadeurs bij het bedenken en maken van inspirerende blogs, vlogs, podcasts en presentaties. Vertrek- en eindpunt van veel uitingen is een levendige, goed bezochte campagnesite die informeert (wat is het voor vak?), inspireert (artsen vertellen in korte video’s waarom ze voor dit medisch specialisme hebben gekozen) én activeert (waar kan ik een dagje meelopen, hoe en wanneer kan ik solliciteren?).

Ook campagne voeren?

Meer weten over de manier waarop wij samen met jou campagne kunnen voeren? Neem dan contact op met René Ravestein, (024) 38 22 771 of stuur hem een mail. René is bedenker en projectleider van meerdere contentgedreven campagnes in de zorg.

OGK site OGK flyer OGK-logo-DEF_vierkant het-vak-m 29261178_806461182890831_7640180493786284032_o