Flynth – employer branding

'Maak het verschil!'

Flynth adviseurs en accountants is groeiende en zoekt daarom nieuwe medewerkers. Om potentiële collega’s kennis te laten maken met Flynth als werkgever is medio oktober een nieuwe always-on wervingscampagne gepubliceerd: maak het verschil!

Concept en copy

R&Z was op meerdere manieren betrokken bij de campagne. Als eerste stap dachten we – samen met de communicatieadviseurs en recruiters van Flynth – na over de vernieuwde strategie. Deze hebben we vertaald naar een creatief concept: ‘Maak het verschil!’ Het concept benadrukt de meest onderscheidende kenmerken van het werkgeversmerk Flynth. Deze USP’s zijn aanwezig zijn op alle (recruitment)contactpunten, zoals de website, social media en verscheidene vacatureplatforms. Als onderdeel van de campagne hebben we onder andere alle webteksten en vacatures op www.werkenbijflynth.nl herschreven in een nieuw format.

Een employer brand campagne opzetten is een uitdagende klus, waar meerdere disciplines bij elkaar komen. We stonden er gelukkig niet alleen voor. Online marketingbureau Adwise zorgde voor de digitale vertaalslag van deze campagne, waaronder het ontwerpen en realiseren van een social mediacampagne (met bijbehorende audiovisuele vormgeving) en het verzorgen van online promotie in de brede zin. Ook met opdrachtgever Flynth hebben we uiteraard veel geschakeld en gebrainstormd. Fijne samenwerking!

Employer brand, van begin tot eind

Met een krachtig employer brand zorg je ervoor dat potentiële collega’s kennis maken met jou als werkgever. Je laat hiermee jouw onderscheidende kwaliteiten als werkgeversmerk zien, op een authentieke wijze. Zo trek je als bedrijf collega’s aan die écht bij jouw organisatie passen. Interesse om ook een employer brand te ontwikkelen? Of een wervingscampagne starten bij een bestaand employer brand? Wij helpen graag mee, van begin tot eind, van concept tot copy. Interesse? Neem contact met ons op.