Prinsjesdag 2019: de specials

Prinsjesdag. De dag dat het nieuwe werkjaar van de regering van start ging. En de dag waarop minister Hoekstra van Financiën de Miljoenennota en Rijksbegroting aan de Tweede Kamer aanbood. Waar was R&Z op deze dag vol nieuws en bekendmakingen? Bij onze klanten, om heet van de naald content te maken. Het resultaat: twee Prinsjesdag-specials waar we als contentmakers trots op zijn!

Aegon: podcast over Prinsjesdag

Tot in de late uurtjes was R&Z nog aanwezig op het Aegonplein in Den Haag. Daar namen we de Prinsjesdag-editie van de podcast Kennisdelers op, met René in rol van interviewer en Gavin als technicus achter de schermen. We spraken twee experts van Aegon Zakelijk: Arend Jansen en Herman Kappelle. Enthousiast deelden zij hun bevindingen over Prinsjesdag 2019. Wat wordt er in de Miljoenennota gezegd over Pensioen en Inkomen? En, minstens zo interessant, wat wordt er juist niet gezegd? De opbrengst: een boeiende conversatie, met conclusies waar je als verzekeringsadviseur van op de hoogte moet zijn.

Flynth-special: De kroon op úw werk?

De dag na Prinsjesdag waren Herman en Roel op de werkvloer bij Flynth adviseurs en accountants. Volop aan de slag voor ‘De kroon op úw werk?’, een special in PDF-vorm, met nieuws, blogs en tips voor ondernemers, werkgevers en particulieren. Een intensieve samenwerking met de experts van Flynth, waarbij onze contentmakers in recordtempo adviseerden, schreven en redigeerden. Hierdoor konden de klanten van Flynth zich diezelfde avond nog verdiepen in deze koninklijke content.

Benieuwd naar het resultaat? Klik op de onderstaande voorbeeldafbeeldingen. 

kroonopuwwerk1 kroonopuwwerk2 kroonopuwwerk3