De Rooyse Wissel – employer branding

De meeste mensen kennen forensisch psychiatrische centra van berichtgeving in de media. Maar hoe is het om bij zo’n instelling te werken? Welke uitdagingen komen er op je pad, waar haal je voldoening uit? Dat kunnen onze medewerkers het beste zelf vertellen, vinden ze bij De Rooyse Wissel. Daarom biedt de site van deze instelling een reeks interviews. Hierin doen medewerkers uit de doeken waar zij voor gaan en waar ze voor staan.

Persoonlijke verhalen

R&Z zorgde niet alleen voor aansprekende persoonlijke verhalen die een duidelijk beeld geven en sollicitanten en geïnteresseerden enthousiast maken. We beperkten ook de organisatorische overlast tot een minimum. Gesprekken met de medewerkers clusterden we tot interviewsessies van circa een dagdeel. Zo konden we efficiënt én effectief werken, met alle ruimte voor een goed gesprek.

Meer weten?

Ben je op zoek naar tekstschrijvers die weten hoe ze mensen hun verhaal kunnen laten vertellen, neem dan contact met op met Ellen klein Breukink, (024) 38 22 782, of stuur haar een mail.

Rooyse wissel