Expertboek schrijven & uitgeven?

We helpen dagelijks experts om hun inzichten te vertalen naar content die andere professionals informeert, inspireert en activeert. Soms is het moment daar om alle verhalen en alle kennis samen te ballen tot een professioneel geredigeerd en vormgegeven boek. Daarom introduceren we R&Z Boeken. Expertboeken voor en door professionals. Speciaal voor thought leaders die hun kennis willen delen met andere professionals.

Uitgeeffaciliteit, schrijfervaring, redactionele expertise

R&Z Boeken combineert de eigen uitgeefexpertise met de redactionele kwaliteiten van R&Z-schrijvers die zelf ook boeken op hun naam hebben staan. Sinds januari 2021 valt deze uitgeverij volledig onder de dienstverlening van R&Z en draagt het de handelsnaam R&Z Boeken. Met de integratie van diensten (uitgeeffaciliteit + schrijfervaring + redactionele expertise) kunnen we experts die een boek willen schrijven en laten uitgeven nu in het hele uitgeefproces ondersteunen. Wij kunnen u helpen met de opstart of kunnen u juist dat laatste zetje geven. Bijvoorbeeld samen met u de slag maken van basiskopij naar manuscript. Of samen met u een reeks stappen zetten, van eerste idee naar complete uitgave. Benieuwd naar ons nieuwe superspecialisme? Bezoek de webshop!

Gepubliceerde voorgangers

Eerder hebben we de krachten al gebundeld voor titels als ‘De culturele stad’, ‘Corporate venturing’ en ‘Staat van verbinding’. In onze webshop vindt u nog meer expertboeken en auteurs.

Ook auteur worden

Heeft u zelf een idee voor een boek, al basiskopij of zelfs een manuscript op de plank liggen? Wij brengen u graag verder. Vraag vrijblijvend een gesprek aan en ontdek de mogelijkheden.