Nieuwe R&Z’ers: ontmoet Marc en Sarah

Nieuwe collega’s. Altijd leuk, altijd spannend. Gaan ze intern ‘landen’, worden klanten blij van wat ze doen? Met Marc en Sarah verwelkomde R&Z dit jaar twee nieuwelingen. En? Ze vallen in de smaak en ze hebben het naar hun zin!  Ontmoet Marc en Sarah.

Marc van Onna
Vanaf maart dit jaar werkt Marc bij R&Z als senior tekstschrijver. Hij was eerder actief in de regionale dagbladjournalistiek en werkte als contentmarketeer voor IT-bedrijven. Marc heeft veel ervaring met het schrijven van prettig leesbare en goed vindbare blogs, e-books, whitepapers en webteksten. Daarbij kan hij terugvallen op zijn opleiding tot journalist én zijn studie communicatiewetenschappen. Marc komt in beweging voor anderen en wil mensen helpen om zo goed mogelijk te verwoorden wat ze willen vertellen. Niet onbelangrijk: hij houdt ook van scheurende gitaren en zet in zijn vrije tijd graag een tandje bij op de racefiets. Altijd te porren voor het bekijken van een wedstrijd van zijn twee voetballende zoons. Of van De Graafschap. Want je kunt de man wel uit de Achterhoek halen…

Sarah Hol
Begin dit jaar kwam Sarah het R&Z team versterken. Anders dan haar naam doet vermoeden is Sarah (1991) een van de jongsten van het stel. Ze groeide op in het land van Maas en Waal, studeerde journalistiek in Utrecht en werkte in Hilversum als redacteur voor tv-programma’s als Man bijt Hond, Van Onschatbare Waarde, en Binnenstebuiten. Na een ‘uitstapje’ als sociotherapeut in de forensische zorg mag ze bij R&Z sinds februari haar echte passie uitleven: schrijven, interviewen, de motieven van mensen leren kennen. Haar kracht ligt in het bedenken van formats en het schrijven van scripts – het liefst vanuit een net wat andere invalshoek dan verwacht.