Professionele podcaststudio huren in Nijmegen

Heb je een sterk verhaal, een belangrijke boodschap of kennis in huis die je met anderen wilt delen? Een podcast kan hét geschikte middel voor jouw communicatie zijn. Ben je handig met audiomontage en heb je al een mini-script klaarstaan? Dan kan onze podcaststudio de oplossing bieden. We hebben een professionele ruimte te huur met alle nodige podcastapparatuur. Het is een mooie ruimte om gastsprekers te ontvangen in het centrum van Nijmegen.

Podcastapparatuur

Onze volledige podcaststudio bestaat uit:

  • Vier microfoons
  • Interface
  • Geluidsdemping
  • Techniekbegeleiding door een van onze audiospecialisten
  • Audiobestanden dezelfde dag klaar voor montage*

Tarieven

Wij hanteren een vast bedrag van 100 euro voor 1,5 uur opnemen. Dit geeft je voldoende tijd voor de voorbereiding, opname en verwerking. Maar mocht je langer nodig hebben is dit uiteraard ook bespreekbaar. Onze technicus ondersteunt het hele proces, zodat jij je kunt focussen op een goed gesprek.

Extra diensten

R&Z maakt al meer dan 3 jaar podcasts voor kennisintensieve organisaties die waardevolle expertise via audioverhalen delen. We ondersteunen organisaties van de productie en opnamen tot aan de montage en distributie. We bieden diverse diensten aan om uw podcast tot een succes te maken. Zo hebben we ervaren content makers, gespreksleiders en audiotechnici in huis.

Een podcaststudio huren? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@ravestein-zwart.nl of stuur ons een WhatsApp bericht.