Groeispurt: nieuwe medewerkers

R&Z verwelkomt twee jonge professionals. Met hun frisse kijk op contentmarketing en hun specifieke kwaliteiten dragen zij direct bij aan de uitbouw en verdieping van onze dienstverlening.

Shimen Chang (25)

Shimen werkt sinds eind januari bij R&Z als schrijver, adviseur en projectmanager. Shimen is 25 jaar. Ze is opgeleid als politicoloog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en heeft ook de minor Urban Environmental Management gevolgd aan de Wageningen University & Research. Tijdens haar studie nam zij deel aan het honoursprogramma United Netherlands waarbij zij in VN-simulaties in Oxford en Harvard awards won voor haar strategische vaardigheden en effectieve wijze van communiceren. Als trainer begeleidde zij medestudenten onder andere in het schrijven van heldere position papers en pakkende speeches. Tijdens haar pr-stage bij Hill+Knowlton Strategies ontdekte ze het belang van corporate communicatie en contentmarketing. Nu schrijft, adviseert en managet ze projecten bij R&Z. Ze is sterk in het analyseren en oplossen van communicatievraagstukken: simpel als het kan, out of the box als de situatie daarom vraagt.

Gavin Schreven (24)

Per 1 februari is Gavin bij R&Z aan de slag gegaan als afstudeerstagiair. Hij is 24 jaar en studeert Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hij ontdekte tijdens zijn eerdere stage bij de Bibliotheek van ’s-Hertogenbosch zijn passie voor het maken van creatieve content. Hij vatte de nieuwe positionering en huisstijl van de bibliotheek samen in een overzichtelijk handboek. Zijn creativiteit komt tijdens zijn studie ook van pas. Zo won hij samen met een aantal medestudenten een award voor het maken van een communicatief sterk digital magazine. Voor zijn afstudeeropdracht onderzoekt hij hoe het bureau R&Z zelf ook stappen kan zetten van positionering naar contentstrategie. Naast zijn afstudeeropdracht vernieuwt en beheert hij de social media van R&Z, adviseert hij over de profilering van het (online) aanbod en produceert hij podcasts.