Tijd voor een transfer?

R&Z groeit (weer) en wil zich blijven ontwikkelen. We zijn daarom op zoek naar een ambitieuze, collegiale contentmaker die:
– als tekstschrijver complexe materie begrijpelijk maakt
– als adviseur meedenkt over, bijvoorbeeld, de indeling van een informatieve site
– als projectmanager een productie stuurt op inhoud, proces en budget
– als medewerker ons bureau nog beter wil helpen maken.

Ervaring aan bureauzijde lijkt ons onmisbaar, maar we staan open voor iedereen die goed kan schrijven en redigeren, die wil weten hoe dingen zitten, die zaken gedaan krijgt en die weet dat content zoveel meer kan zijn dan alleen tekst. Het is fijn als je ambitie hebt op onderdelen waar we nog beter in willen worden zoals interactieve content, trainingen en campagnes – alles wat onze klanten kan helpen om hun verhalen en hun kennis goed over de bühne te brengen.

Veel verantwoordelijkheid, veel vrijheid

Bij R&Z krijg je veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid, ook qua werktijden. Je hebt verschillende projecten en klanten onder je hoede. Je werkt zelfstandig. Tegelijkertijd is collegialiteit superbelangrijk. Samen klaren we de klus, samen geven we gas als dat nodig is – en drinken we een borrel als de missie geslaagd is.

Interesse? Laat wat van je zien

Zin om te komen werken aan de mooiste singel van Gelderland bij een bureau met mooie klanten en leuke collega’s? Stuur ons dan een recent project van jouw hand, met een korte rationale: wat vind jij zo goed aan dit project? Reageren kan tot 4 december via rr@ravestein-zwart.nl, 06-53 90 29 66. Een betaalde proefopdracht kan deel uitmaken van het selectieproces.

===

Over R&Z

Ravestein & Zwart (R&Z) is een Nijmeegs contentbureau. Klanten zijn o.a. AEGON, CGI, Arcadis, Rijkswaterstaat, Start People, Brocacef, St. Maartenskliniek, Universiteit Twente en WorldSkills. Organisaties die iets te vertellen hebben, met een goed verhaal én met veel kennis over bijvoorbeeld beroepsonderwijs, smart cities, sociale zekerheid, energietransitie. In 2016 stond R&Z op plek 4 op de MT-ranglijst van beste communicatiebureaus van Nederland. Ook in 2017 zijn we opgenomen in de lijst van Nederlands beste dienstverleners.