Vacature communicatie: specialist informatieve content

Vanwege (vervroegd) zwangerschapsverlof zijn we met enige spoed op zoek naar een collega die ons en onze klanten helpt bij het bedenken en maken van informatieve content. De vervangingsvacature is in eerste instantie bedoeld voor een periode van vier tot zes maanden. Qua arbeidsduur koersen we op vier werkdagen per week.

Kun jij de slag maken van kennis naar content?

R&Z werkt voor kennisintensieve organisaties zoals verzekeraars, IT-bedrijven, advocaten, accountants, branche- en beroepsorganisaties. Thought leaders die hun kennis en kunde graag delen. Voor hen bedenken en maken we informatieve content. In de kern gaat het hierbij altijd om het begrijpelijk maken van soms complexe materie voor een of meer specifieke doelgroepen. De vorm waarin de content gegoten wordt kan sterk variëren. Bijvoorbeeld een blogreeks, podcast, paper, infographic of thematische campagne. Maar het kan ook een visiedocument zijn, een artikel in een vakblad, een listicle, een expertinterview of een social media update. Vaak zetten we meerdere contentvormen tegelijk in.

Geschikt, beschikbaar en interesse?

Heb jij:
– bewezen ervaring met het bedenken en maken van informatieve content?
– kennis van c.q. affiniteit met sociale zekerheid, HR-beleid, finance & insurance?
– tijd, zin en gelegenheid om ons team te komen versterken voor een periode van minimaal 4 tot 6 maanden?

Als het antwoord ja is, stuur ons dan een proeve van bekwaamheid, met een korte rationale. Wat vind jij zo goed aan deze informatieve content? Hoe is het bedacht, hoe is het gemaakt? Waarom deze inhoud, waarom deze vorm? Reageren op de vacature kan tot donderdag 17 september via rr@ravestein-zwart.nl, 06-53 90 29 66.

***

Over werken bij R&Z

Bij R&Z krijg je veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid, ook qua werktijden. Je hebt verschillende projecten en klanten onder je hoede. Je werkt zelfstandig. Tegelijkertijd is collegialiteit superbelangrijk. Samen klaren we de klus, samen geven we gas als dat nodig is. We werken coronaproof, deels op kantoor, deels vanuit huis.

Over R&Z

R&Z Content Makers is een landelijk opererend contentbureau, met Nijmegen als standplaats. We zijn inhoudelijk gespecialiseerd in domeinen zoals IT, HR, Finance & Insurance, Bouw & Infra. Klanten zijn o.a. CGI, AEGON, USG People, Flynth, TIAS, Sweco, MBO Raad, min. SZW. Ons motto: Uw verhaal. Uw kennis. Wij maken het begrijpelijk.