Ben jij een contentmaker met een goed verhaal?

Deze vacatures zijn inmiddels vervuld

R&Z is op zoek naar versterking. We hebben twee verse vacatures en zijn op zoek naar:

  • Medior tekstschrijver/projectmanager met bewezen schrijfkwaliteiten en bureau-ervaring.
  • Senior contentmaker met bewezen advieskwaliteit en ervaring met accountmanagement.

Wie ben jij?

In het eerste geval ben je een ambitieuze professional die goed kan schrijven en daar nog beter en veelzijdiger in wil worden. Jouw profiel? Je maakt zaken graag begrijpelijk en kunt complexe onderwerpen helder verwoorden. Je vindt het leuk om kennisrijke organisaties te laten schitteren. Je weet hoe je een aansprekend verhaal vertelt over een onderwerp, een product of een organisatie. Je vindt het leuk om mensen te verleiden om in beweging te komen, met woorden die tot de verbeelding spreken.

In het tweede geval ben je een door de wol geverfde schrijver en adviseur. Jouw profiel? Je hebt ruime ervaring met het managen van projecten voor corporates en voor maatschappelijke organisaties – op inhoud, op proces en op budget. Je bent stressbestendig, goed in klantcontact, bedenkt en maakt contentvormen en -typen die passen bij de doelen van de klant.

Wil je weten of R&Z bij jou past? Neem een kijkje in een werkweek van een R&Z contentmaker.

Wat bieden we?

  • Een open bedrijfscultuur met veel verantwoordelijkheid en veel vrijheid, ook qua werktijden
  • Een collegiaal team dat voor je klaar staat als dat nodig is
  • Een hoge lat: we gaan voor inhoud en voor kwaliteit
  • Een werkplek aan de mooiste singel van Gelderland
  • Een prima salaris met aantrekkelijke winstdelingsregeling
  • Een klantportfolio met mooie merken en mooie maatschappelijke organisaties

Interesse? Vertel!

Ervaring aan bureauzijde lijkt ons onmisbaar, maar we staan open voor iedereen die ons weet te overtuigen met een ijzersterk verhaal. Het is een pre als je ervaring en ambitie hebt op gebieden waar we ons als bureau verder in willen ontwikkelen, zoals storytelling, podcasts en informatieve concepten – zaken die onze klanten verder brengen.

Stuur ons jouw CV, een brief, en een recent project van jouw hand met een korte rationale: wat vind jij zo goed aan dit project en waarom denk je dat je goed past bij R&Z? Reageren kan tot 19 augustus. Heb je nog vragen? Stuur gerust een e-mail of bel via 06-53 90 29 66 (René Ravestein).


Over R&Z

Ravestein & Zwart (R&Z) is een Nijmeegs contentbureau. We zijn gespecialiseerd op een aantal terreinen zoals onderwijs, zorg, bouw & infra en IT. Vanuit die focus maken we content voor print en online. Ons motto: Uw verhaal. Uw kennis. Wij maken het begrijpelijk. We werken voor bedrijven die echt iets te vertellen hebben, die voorop willen lopen in hun branche en die inhoudelijk het verschil willen maken. Organisaties met een goed verhaal én veel kennis over bijvoorbeeld beroepsonderwijs, personeelsbeleid, pensioenstelsel, energietransitie, smart cities etc. Klanten zijn o.a. Aegon, TIAS, USG, CGI, Royal HaskoningDHV, St. Maartenskliniek, min. SZW, Binnenlands Bestuur en Rijkswaterstaat.

We doen het samen

Bij R&Z heb je altijd verschillende projecten en klanten onder je hoede. Je krijgt hierbij volop de ruimte om te laten zien wat je kan. Sterker nog: als je er klaar voor bent mag je direct het voortouw nemen. Je werkt zelfstandig, maar bent geen solist.  Collegialiteit is bij ons superbelangrijk. We doen het samen, we zijn er voor elkaar. Samen klaren we de klus, samen geven we gas als dat nodig is. Samen drinken we een borrel als we vinden dat we dat verdiend hebben.

We doen het goed

R&Z scoort jaarlijks goed in de MT1000-lijst van beste dienstverleners. Eind 2018 deden we het in de categorie communicatieadvies zeer goed op alle gemeten aspecten van dienstverlening. We zijn nummer 1 op het onderdeel productleiderschap, staan op plaats 2 bij klantgerichtheid, en op plaats 4 bij excellente uitvoering. Oh ja, ons kantoor zit aan de Oranjesingel, misschien wel de mooiste singel van Gelderland 😊.