Vacature: twee tekstschrijvers

Verse vacatures bij R&Z! Wij zijn op zoek naar een: 

  • Tekstschrijver (minimaal 24 uur) 
  • Tekstschrijver met advieskwaliteit (36 uur)

Wat ga je doen?

In het eerste geval ben je een ambitieuze tekstschrijver die complexe zaken graag begrijpelijk maakt. Je vindt het leuk om mensen en kennisrijke organisaties te laten schitteren. Je weet hoe je een aansprekend verhaal vertelt over een onderwerp, een product of een organisatie. Met woorden die informeren én tot de verbeelding spreken. 

Als tekstschrijver met advieskwaliteit teken je graag verhalen op, verwoord je visies, en help je organisaties om positie in te nemen. Je adviseert klanten over contentvormen en -typen. Je weet ook hoe je andere tekstschrijvers, podcastproducers, vormgevers en videografen via heldere briefings de juiste dingen kunt laten doen. En je hebt ervaring met het managen van projecten op inhoud, proces en budget.

Wat bieden we?

  • Een grote diversiteit aan redactionele opdrachten 
  • Een klantportfolio met A-merken en organisaties die er maatschappelijk toe doen 
  • Een open bedrijfscultuur met veel verantwoordelijkheid en vrijheid 
  • Een collegiaal en deskundig team dat voor je klaarstaat 
  • Een hoge lat: we gaan voor inhoud en voor kwaliteit 
  • Een marktconform salaris
  • Een aantrekkelijke winstdelingsregeling

Een werkweek bij R&Z

Een interview over de werking van een sluis, een grote aanbesteding redigeren of een script schrijven voor een podcast: ons werk is divers. Neem een kijkje in de R&Z werkweek.

Interesse? Vertel!

Stuur ons jouw CV, een brief, en een recent project van jouw hand met een korte rationale: wat vind jij zo goed aan dit project en waarom denk je dat je goed past bij R&Z? Reageren kan tot en met donderdag 4 januari 2024. In het nieuwe jaar gaan we dan graag snel het gesprek met je aan. Heb je nog vragen? Stuur gerust een e-mail naar rr@ravestein-zwart.nl of bel 06-53 90 29 66 (René Ravestein). 

Ravestein & Zwart (R&Z) is een contentbureau dat werkt vanuit Nijmegen. Kern is ons journalistieke DNA, onze inhoudelijke focus, onze schrijf-, vertel- en luistervaardigheden. We zijn gespecialiseerd in een aantal terreinen zoals onderwijs, zorg, bouw & infra en IT. Onze klanten zijn onder andere BMC, ASML, CGI, Flynth, RIVM, St. Maartenskliniek, Nysingh, MBO Raad, het ministerie van OCW, Binnenlands Bestuur, Vebego en Rijkswaterstaat. Ons motto: ‘Uw verhaal. Uw kennis. Wij maken het begrijpelijk’.