Nieuwe naam, extra mogelijkheden

Nieuwe naam, extra mogelijkheden

Welkom bij de nieuwe website van R&Z Boeken. R&Z Boeken is de nieuwe handelsnaam van VOC Uitgevers. Met reden: de uitgeverij is sinds januari 2021 direct verbonden met ‘moederbedrijf’ R&Z Content Makers.

Unieke vorm

In de nieuwe naam komen de expertises uitgeven (R&Z Boeken) en contentmarketing (R&Z Content Makers) bij elkaar. R&Z Content Makers (aka Ravestein & Zwart) laat experts schitteren. Op allerlei manieren, met meerdere contentvormen. Via interviews, blogs, white papers, visiestukken en presentaties, maar ook via webinars, podcasts of de redactie van bids bij aanbestedingen. Soms is het moment daar om als expert – of thought leader, zo u wilt – alle ervaringen en alle kennis samen te ballen tot die ene unieke contentvorm die alleen maar meer allure krijgt: een professioneel vormgegeven en goed geredigeerd boek.

Meerdere trajecten

Bij het maken en uitgeven van een boek kunnen we nu meerdere trajecten aanbieden. Van manuscript naar boek. Van basiskopij naar boek. Maar ook van allereerste eerste idee naar boek. Wij helpen experts met de opstart of geven juist dat laatste zetje. R&Z Boeken is en blijft de partij die zorgt voor het gehele uitgeefproces. Het kan hierbij terugvallen op meerdere ervaren schrijvers en redacteuren van R&Z Content Makers die zelf ook boeken op hun naam hebben staan. Eerder bundelden we de krachten al op deze manier bij titels als ‘Staat van verbinding’, ‘De culturele stad’ en ‘Corporate venturing’.