Vacature: tekstschrijver/projectmanager

R&Z is op zoek naar versterking!

Wie ben jij?

Een getalenteerde tekstschrijver die meer wil en meer kan

Je hebt enkele jaren ervaring als tekstschrijver en je wilt graag nog beter en veelzijdiger worden in dit mooie vak. Je maakt zaken graag begrijpelijk en kunt complexe onderwerpen helder verwoorden. Je vindt het leuk om mensen te verleiden met woorden die tot de verbeelding spreken. Met verschillende soorten online en offline content: van blogs tot social copy en van podcasts tot informatieve teksten. Ook ben je handig in het beheren van contentmanagementsystemen en social media.

En een vlotte projectmanager die het regelt

Je bent een regelaar en vindt het leuk om projecten in goede banen te leiden. Je zet het project in de steigers, maakt afspraken en planningen. Je kunt de wensen van de klant vertalen naar concrete dienstverlening én je weet hoe je anderen – tekstschrijvers, podcastproducers, vormgevers – via heldere briefings aan het werk zet.

Wil je weten of R&Z bij jou past? Neem een kijkje in een werkweek bij R&Z

Wat bieden we?

  • Grote diversiteit aan opdrachten op het gebied van copy & content
  • Werken voor mooie merken met maatschappelijke impact
  • Open bedrijfscultuur met verantwoordelijkheid en vrijheid
  • Collegiaal team dat voor je klaarstaat als dat nodig is
  • Hoge lat: we gaan voor inhoud en voor kwaliteit
  • Prima salaris met aantrekkelijke winstdelingsregeling

Interesse?
Ervaring aan bureauzijde is een pre, maar we staan open voor iedereen die ons weet te overtuigen met een goed verhaal. Het helpt als je ervaring en vooral ook ambitie hebt op gebieden waar we als bureau sterk in groeien. Zoals podcasts, boekuitgaven en informatieve concepten. Stuur ons jouw CV en een motivatiebrief. Reageren kan tot en met 28 maart 2022. Heb je nog vragen? Neem contact op met René Ravestein via rr@ravestein-zwart.nl of 06-53 90 29 66.

Over R&Z
Ravestein & Zwart (R&Z) is een Nijmeegs contentbureau. We zijn gespecialiseerd op een aantal terreinen zoals onderwijs, zorg, bouw & infra en IT. Vanuit die focus maken we content voor print en online. Ons motto: Uw verhaal. Uw kennis. Wij maken het begrijpelijk. We werken voor bedrijven die echt iets te vertellen hebben, die voorop willen lopen in hun branche en inhoudelijk het verschil willen maken. Organisaties met een goed verhaal én veel kennis over bijvoorbeeld beroepsonderwijs, personeelsbeleid, pensioenstelsel, energietransitie, smart cities etc. Klanten zijn onder andere Aegon, BMC, TIAS, CGI, RIVM, St. Maartenskliniek, MBO Raad, min. SZW, Binnenlands Bestuur, Vebego en Rijkswaterstaat.

We doen het samen
Bij R&Z heb je altijd verschillende projecten en klanten onder je hoede. Je krijgt de ruimte om te laten zien wat je kan. Sterker nog: als je er klaar voor bent mag je direct het voortouw nemen. Je werkt zelfstandig, maar bent geen solist. Collegialiteit staat voorop. We doen het samen.